Platte & hellende daken

Jouw huis verdient een goed dak! Kwaliteit is bij NH daken B.V. de gewoonste zaak. Of het nu gaat om reparatie, renovatie of een geheel nieuw dak. Aan alles wordt de juiste aandacht gegeven.

Een nieuw dak is voor iedereen een grote beslissing. Wij nemen die zorg graag over. Samen nemen wij jouw wensen door om, in combinatie met onze kennis en aan de hand van een nauwkeurige dakinspectie, tot een duidelijk plan te komen. Ons doel is het leveren van een uitstekend resultaat dat staat als een huis.

Het renoveren van bestaande daken waarbij het dakbeschot wordt vervangen door goed geïsoleerde dakplaten is de methode om tot een hoge energiebesparing te komen. Warme lucht stijgt op, hierdoor verdwijnt er veel warmte via het dak. Het dak isoleren is daarom een goede manier om op energiekosten te besparen, het woongenot te vergroten en de waarde van de woning te laten stijgen. Een dak laten isoleren in combinatie met het vervangen van dakpannen geeft de garantie naar de toekomst van een zorgeloos dak.

Onderhoud

Het onderhoud van een pannendak is van groot belang voor de levensduur hiervan. Laat het dak in ieder geval eens per jaar controleren, of houd dit zelf in de gaten om tijdig problemen of lekkages te detecteren.

Bij het onderhoud van platte en hellende daken kun je op de volgende aspecten letten

 • Mos aanslag
 • Verdwenen dakpannen
 • Kapotte dakpannen
 • Zinken kilgoten
 • Dakgoten
 • Nokvorsten
 • Verbinden met een schoorsteen
 • Loodverbindingen
 • Detailverbindingen
 • Hemelwater afvoeren
 • Doorvoeringen
 • Opgaand werk

Dakpan onderhoud

Bekijk al onze diensten

Platte daken

Platte & hellende daken

Jouw huis verdient een goed dak! Kwaliteit is bij NH daken B.V. de gewoonste zaak. Of het nu gaat om reparatie, renovatie of een geheel nieuw dak. Een nieuw dak is voor iedereen een grote beslissing. Wij nemen die zorg graag over.

Meer lezen
Lood & Zinkwerk

Lood & zinkwerk

Wij hebben ruime ervaring met het aanbrengen van diverse lood & zinkwerken. Lood en zink zijn betrouwbare en veel gebruikte materialen. Het gebruik van deze materialen in jouw dakbedekking kent een aantal voordelen.

Meer lezen
Onderhoud

Onderhoud

Goed onderhoud regel je eenvoudig en zorgeloos met een onderhoudscontract van NH Daken B.V. Met dit contract ben je verzekerd van onze 24-uursservice en een jaarlijkse inspectie inclusief schoonmaakbeurt van jouw dak.

Meer lezen
Valbeveiliging

Valbeveiliging

Door de aanscherping van de regelgeving, zijn zowel de gebouweigenaar, architect, opdrachtgever als opdrachtnemer verantwoordelijk voor dak veiligheid. Door middel van een RI&E kun je voor iedere situatie een dak veiligheidsplan maken.

Meer lezen
Sedumdak

Sedumdak

Steeds meer mensen richten zich op de aanleg van groendaken en extensieve daktuinen. Ook groene gevels zijn in opkomst en bieden jou een groene kans. NH daken B.V. levert alleen de beste kwaliteit aan producten.

Meer lezen
Zonnepanelen

Zonnepanelen

NH daken B.V. heeft een ruime ervaring in het plaatsen en installeren van zonnepanelen (PV-panelen). Overweeg je ook zonnepanelen? Laat ons je op weg helpen met een betrouwbaar advies en een team van deskundige installateurs.

Meer lezen
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Offerte aanvragen