Dakinspectie

NH daken B.V. kan voor je vaststellen in welke staat de technische onderdelen van jouw dak verkeren. De inspectiemethode die NH daken B.V. hanteert voor een dergelijke conditiemeting kan uitgevoerd worden volgens de NEN2767-standaard. Indien wij bouwkundige problemen tegen komen, zullen deze ook meegenomen worden in onze communicatie.

Waterafvoer
Waterafvoer speelt een belangrijke rol bij dakonderhoud. Wanneer hemelwater door gering afschot, verstopping van hemelwaterafvoeren of gebrek aan noodoverlopen niet goed kan worden afgevoerd, kan het dak bezwijken onder het gewicht van een grote hoeveelheid hemelwater of sneeuw. Het tijdig ontdekken van gebreken aan jouw dak behoedt je voor vervolgschade en onnodig hoge kosten. De dakinspectie van NH Daken B.V. voorkomt dergelijke problemen en bied inzicht in de samenstelling van jouw dak, de staat van onderhoud en de verwachte resterende levensduur.

Onderhoudscontract

Goed onderhoud regel je eenvoudig en zorgeloos met een onderhoudscontract van NH Daken B.V. Met een onderhoudscontract ben je verzekerd van onze 24-uursservice en een jaarlijkse inspectie inclusief schoonmaakbeurt van jouw dak. Kleine gebreken worden direct verholpen waardoor waterschade en hoge reparatiekosten worden voorkomen.
NH Daken B.V. biedt drie varianten van onderhoudscontracten aan:

NH Basic
Jaarlijkse reiniging van het dak: verwijderen van bladeren en vuil, schoonmaken van afvoeren en controle op gebreken. Aanvullende werkzaamheden worden in overleg uitgevoerd.

NH Basic-plus
Basispakket, aangevuld met een duidelijke, uitgebreide rapportage inclusief foto’s over de conditie van het dak.

NH All-in
Basis Plus, aangevuld met insnijdingen in het dak om de conditie van de dakconstructie te bepalen. De rapportage wordt desgewenst aangevuld met materiaalmonsters, windbelasting en bouwfysische berekeningen. Ook krijg je advies over de te nemen maatregelen en een heldere budgettering van de onderhoudskosten van het dak.

Uiteraard onderhoud NH Daken B.V. ook groendaken.

Groen dak All-in:
Jaarlijks onderhoud van het groene dak kan uit het volgende onderdelen bestaan.

  • Wieden van onkruid.
  • Bemesten.
  • Water geven bij lange droogte.
  • Afvoeren vrijmaken.
  • Indien nodig grindlaag doorrollen

Onderhoud is en blijft erg belangrijk! Stel jouw onderhoud nooit uit. Wil je een passend advies/offerte, neem dan contact met ons op.

Bekijk al onze diensten

Platte daken

Platte & hellende daken

Jouw huis verdient een goed dak! Kwaliteit is bij NH daken B.V. de gewoonste zaak. Of het nu gaat om reparatie, renovatie of een geheel nieuw dak. Een nieuw dak is voor iedereen een grote beslissing. Wij nemen die zorg graag over.

Meer lezen
Lood & Zinkwerk

Lood & zinkwerk

Wij hebben ruime ervaring met het aanbrengen van diverse lood & zinkwerken. Lood en zink zijn betrouwbare en veel gebruikte materialen. Het gebruik van deze materialen in jouw dakbedekking kent een aantal voordelen.

Meer lezen
Onderhoud

Onderhoud

Goed onderhoud regel je eenvoudig en zorgeloos met een onderhoudscontract van NH Daken B.V. Met dit contract ben je verzekerd van onze 24-uursservice en een jaarlijkse inspectie inclusief schoonmaakbeurt van jouw dak.

Meer lezen
Valbeveiliging

Valbeveiliging

Door de aanscherping van de regelgeving, zijn zowel de gebouweigenaar, architect, opdrachtgever als opdrachtnemer verantwoordelijk voor dak veiligheid. Door middel van een RI&E kun je voor iedere situatie een dak veiligheidsplan maken.

Meer lezen
Sedumdak

Sedumdak

Steeds meer mensen richten zich op de aanleg van groendaken en extensieve daktuinen. Ook groene gevels zijn in opkomst en bieden jou een groene kans. NH daken B.V. levert alleen de beste kwaliteit aan producten.

Meer lezen
Zonnepanelen

Zonnepanelen

NH daken B.V. heeft een ruime ervaring in het plaatsen en installeren van zonnepanelen (PV-panelen). Overweeg je ook zonnepanelen? Laat ons je op weg helpen met een betrouwbaar advies en een team van deskundige installateurs.

Meer lezen
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Offerte aanvragen